Heti film hírek röviden

 2010.11.21. 11:43

Disney rajongók figyelem: a High School Musical sikerén felbuzdulva a stúdió újabb tiniszíveket megnyerő ötletet dolgozott ki, az eredményt pedig “Prom” címmel mutatja majd meg magát. Viszont az a hír járja, hogy ebben kevesebb zenés-táncolós-éneklős dolog lesz, mint elődjében. A sztori maga a szalagavatóra készülő gimisekről fog szólni.
Van itt nekünk mostanában Sherlock Holmes, meg Robin Hood, szóval miért ne jöhetne a három muskétás újra. A Holmes producere - Lionel Wigram – keze alatt történik minden, Peter Straughant (Kecskebűvölők) megbízva, hogy írjon egy forgatókönyvet a kardforgatóknak.
William Wisher, a Terminátor sorozat első két részének írója, megosztotta elképzeléseit egy ötödik és egy esetleges hatodik részről. Wisher az eredeti karakterekre akar koncentrálni. Az ötödik részre vonatkozó terve szerint a film egy posztapok környezetben fog játszódni, ahol – miközben az időben ugrálnak - Sarah Connor és Kyle Reese több időt tudnak együtt tölteni. (Arnold Schwarzeneggernek is lenne szerepe.)
A Universal meg akarja menteni az Amerikai Pite filmek hírnevét, azzal, hogy készít egy újat. Vissza akarják hozni a régi karaktereket, az eredeti színészekkel – ezt venné figyelembe az írópáros Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg (Kalandférgek 1-2) is, akik már egy olyan sztorin dolgoznak ami elrugaszkodna egy picit az előzőektől, és beleillene a karakterek öregedésébe.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirsite.blog.hu/api/trackback/id/tr962462752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása